2015. július 22., szerda

Röplabda és salakmotor



Szombaton barátságos mérkőzésen találkozik a magyar és a francia női röplabda-válogatott Gyulán, és aznap rendezik meg a nemzetközi salakmotoros egyéni bajnokság második fordulóját is a városban. A 28 év után az őszi Európa-bajnokságra kijutó magyar női röplabdacsapatnak kiváló edzőpartnere lesz a francia válogatott.




Péntek este a két csapat zártkapus, azaz nem nyilvános edzőmeccset játszik, szombaton 19 órakor pedig mindenki számára látogatható barátságos meccs lesz a Prohászka Zsolt Városi Sportcsarnokban – mondta Kónya István az eseményeket beharangozó keddi sajtótájékoztatón. Hozzátette: vasárnap óta Békéscsabán, edzőtáborban készül a magyar válogatott az Európa Liga augusztusi mérkőzéseire. 

Szintén szombaton, 18 órától, a gyulai id. Christián László Városi Sporttelepen rendezik a nemzetközi salakmotoros egyéni bajnokság második fordulóját, amelyen 12 versenyző méri össze tudását – mondta Szilágyi Sándor, az esemény főszervezője. Hozzátette: a házigazda Gyulai Speedway Klub színeiben versenyző Fekete Sándor jelenleg a harmadik helyen áll, tavaly pedig másodikként zárta a sorozatot, ezért bíznak abban, hogy Gyulán a dobogón végez. 

A viadalon rajthoz áll a nagyhalászi első fordulóban győztes Magosi Norbert, valamint Tabaka József, Tabaka Róbert, Tihanyi Sándor és Bencze Zsolt is. A magyarokon kívül a szlovén Alexander Conda, a bolgár Milen Manev és az ukrán Andrej Kobrin is meghívást kapott a versenyre. A magyar nemzetközi salakmotoros egyéni bajnokság harmadik fordulójának október 23-án Debrecen ad majd otthont.

Forrás: bekesifi.hu



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése